Modalitați de plată.

Termeni si Conditii

Documente necesare pentru inchirieri autorulote -Copie sau foto CI si Permis de conducere

Autorulota poate fi condusa de orice persoana cu varsta minima 26 ani si cu permis de conducere cat. B cu vechime minim 8 ani -cerinta interna Sun Camper.

 
Pentru rezervare ferma se achita un avans 25% din contravaloarea sejurului iar diferenta de 75% din contravaloarea sejurului se achita cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de prima zi de inchiriere

Garantia rambursabila

Garantie rambursabila de 500 EUR – exclusiv pentru daune neacoperite de asigurari si produse din vina clientului. Se achita oricand inainte de plecare prin transfer bancar sau card bancar si se ramburseaza in maxim 5 zile lucratoare dupa incheierea sejurului.

Parasirea teritoriului

Parasirea teritoriului Romaniei se efectueaza doar cu acordul prealabil si instiintarea in avans a Locatorului, in vederea emiterii unei imputerniciri de iesire din tara pe numele Chiriasului si cu indicarea destinatiei.

ANULAREA REZERVĂRII

In cazul anularii cu mai mult de 30 zile inainte de preluare, se percepe o penalitate de 30%. In cazul anularii cu 15-29 zile inainte de preluare, se percepe o penalitate de 50%. Pentru anularile intervenite in intervalul 01-14 zile, se percepe o penalitate de 100%.

Costuri

Tariful afisat include atat taxa de inchiriere cat si asigurare CASCO / RCA cu extindere terioriala. La valoarea totala calculata functie de numarul de zile, se adauga o taxa de 100 EUR/sejur care include kit consumabile si servicii spalat/igienizare autorulota. La sejururile exclusiv de weekend se adauga 15% la tariful afisat. Costul total comunicat catre client este final si se calculeaza in RON la cursul BNR din ziua facturarii.

Tarile in care este permisa tranzitarea si sederea cu Autorulote Sun Camper :

*Statele din Europa: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican

Tari interzise pentru tranzitare si sedere cu Autorulote Sun Camper : 

Bosnia si Hertegovina ,Macedonia ,Republica Moldova,Rusia, Ucraina.