Modalitati de plata

Suncamper.ro

Termeni si Conditii pentru inchiriere autorulota

Documente necesare pentru inchiriere autorulota -Copie sau foto CI si Permis de conducere.
Autorulota poate fi condusa de orice persoana cu varsta minima 26 ani si cu permis de conducere cat. B cu vechime minim 8 ani -cerinta interna Sun Camper.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Pat
Autorulota Sun Camper interior (2)

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.  Tranzactiile se fac in [moneda procesare aleasa] .Daca aveti cardul in alta valuta, banca dvs va face conversia. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „Sun Camper”

Pentru rezervare ferma se achita un avans 25% din contravaloarea sejurului iar diferenta de 75% din contravaloarea sejurului se achita cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de prima zi de inchiriere.

Suncamper.ro

Garanția rambursabilă

Garanție 500 EUR – se achită inainte de plecare și se returnează la finalul sejurului prin transfer bancar sau card bancar, daca in contractul semnat nu se prevede altfel.
Anularea rezervării

In cazul anulării cu mai mult de 20 zile inainte de preluare, se percepe o penalitate de 30%. In cazul anularii cu 15-19 zile inainte de preluare, se percepe o penalitate de 50%. Pentru anularile intervenite in intervalul 01-14 zile, se percepe o penalitate de 100%. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea anularii rezervarii.”

Costuri
Tariful afisat include atat taxa de inchiriere cat si asigurare CASCO / RCA cu extindere terioriala. La valoarea totala calculata functie de numarul de zile, se adauga o taxa de 100 EUR/sejur care include kit consumabile si servicii spalat /igienizare autorulota. Costul total comunicat catre client este final si se calculeaza in RON la cursul BNR din ziua facturarii.
Autorulota Sun Camper
Părăsirea teritoriului Romaniei
Părăsirea teritoriului Romaniei se efectueaza doar cu acordul prealabil si instiintarea in avans a locatorului, in vederea emiterii unei imputerniciri de iesire din tara pe numele chiriasului si cu indicarea destinatiei.
Tarile in care este permisa tranzitarea si sederea cu Autorulote Sun Camper :
*Statele din Europa: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican
Tari interzise pentru tranzitare si sedere cu Autorulote Sun Camper :
Republica Moldova,Rusia, Ucraina.

Ești interesat de oferta noastră?

Ai vreo întrebare?